Referenties

“Via deze weg wil ik graag laten weten dat het Argentijns bezoek van afgelopen vrijdag goed is verlopen. De tolk Spaans<>Engels, Jack Mazor, heeft hard gewerkt, flexibiliteit getoond en is zeer nauwkeurig te werk gegaan. De samenwerking met de presentatoren en interactie met de groep was top!
De Argentijnse gasten hebben de vertalingen en betrokkenheid zeer op prijs gesteld.”

Farmaceutische industrie

“Van alle zes tolken Spaans<>Nederlands die ik in deze zaak heb meegemaakt, vond ik jou de beste en mijn cliënt vond dat ook. Je spreekt duidelijk en er zitten geen hiaten in jouw kennis van de taal.”

Strafrecht advocaat

“Jack is flexibel, betrouwbaar en stipt in het nakomen van gemaakte afspraken. Mijn ervaringen met hem als tolk Spaans<>Nederlands zijn uitstekend. Hij checkt voortdurend of jij en je gesprekspartner elkaar écht begrepen hebben, wat cruciaal is in juridische kwesties.”

Civiel recht advocaat

“Jack vertaalt alles precies zoals ik het zeg en ook nog eens met een snelheid die ervoor zorgt dat het een vloeiend gesprek wordt en er daardoor geen tijdverlies optreedt.”

Sociaal maatschappelijke hulpverlening

“De tolk Spaans <>Nederlands tijdens het passeren van de aktes was echt erg goed, zo maak ik ze niet vaak mee. Eentje om te onthouden! ”

Notaris